Ciasto Tostowo-Orzechowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać tosty-ciasto orzechowe spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 375 kalorii, 8G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką ciepłą polewę czekoladową, skórkę z cytryny, orzechy laskowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tosty Z Orzechów Laskowych Focaccia, Szparagi Z Prażonym Masłem Orzechowym, oraz Prażone Masło Migdałowo-Orzechowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. i nasmaruj 9-calową sprężynową patelnię.
Gorące tosty wcierać w ręcznik kuchenny, aby usunąć niektóre skórki, a następnie całkowicie ostudzić.
Orzechy pulsacyjne, Mączka tortowa i 1/4 szklanki cukru w robocie kuchennym, aż orzechy zostaną bardzo drobno posiekane, uważając, aby nie przetworzyć na pastę.
Beat żółtka i 1/2 szklanki cukru w dużej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż blady i bardzo gruby. Wymieszaj ze skórką.
Ubij białka z solą w innej misce z oczyszczonymi ubijakami na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w pozostałej 1/4 szklanki cukru i ubijaj, aż białka po prostu utrzymają sztywne, błyszczące szczyty.
W 3 partiach naprzemiennie składaj mieszaninę orzechów i białka w mieszaninę żółtkową.
Łyżka ciasto na patelnię i gładką górę.
Piec ciasto w środku piekarnika, aż złoty i tester wyjdzie czysty, o 35 protokół. Ostudzić w patelni na stojaku 3 minuty, następnie poluzować krawędź nożem i usunąć bok patelni. Całkowicie fajne. (Ciasto zatonie lekko w środku.)
Odwróć ciasto na stojaku ustawionym na płytkiej patelni do pieczenia. Ostrożnie poluzować dno patelni i usunąć.
Wlać ciepłą glazurę na ciasto, pozwalając mu kapać po bokach i równomiernie rozprowadzić. Schłodzić do momentu ustawienia glazury, około 5 minut.
Ciasto utrzymuje, przykryte i schłodzone, 1 dzień. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.