Ciasto Szpinakowe w Parmie

Ciasto Szpinakowe w Parmie
Przepis na ciasto szpinakowe parmeńskie można przygotować w około 50 minut. Za 1,41 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 14 g białka, 16 g tłuszczu i łącznie 251 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Mieszanka soli czosnkowej, śmietany, jajek i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Prosciutto di Parma Torebki (Fagottini di Prosciutto di Parma), Szparagi Parma i Penne di Parma.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj grzanki z masłem. Naciśnij spód nienasmarowanego 9-calowego dysku. talerz do ciasta. W misce wymieszaj szpinak, twarożek, ser Monterey Jack, jajka, 1/4 szklanki parmezanu, śmietanę, cebulę i sól czosnkową. Łyżką na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
GrzankiGrzanki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Piec w temperaturze 350° przez 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Udekoruj plasterkami pomidora; posypać pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
4
Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn