Ciasto Spaghetti Z Szynką
Ciasto z szynką Spaghetti to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli odparowałeś odtłuszczone mleko, pieprz, szynkę o niskiej zawartości soli i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić i odstawić.
Płaszcz patelni nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać szynkę, grzyby, i czosnek; saute aż grzyby będą miękkie. Wymieszać z mąką, solą i pieprzem. Gotować, ciągle mieszając, 1 minuta.
Dodać mleko i gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje.
Połącz mieszaninę szynki, makaron i 1/2 szklanki sera. Łyżkę do 9-calowego ciasta pokrytego sprayem do gotowania; posypać pozostałym serem.
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut.
Odstawić 5 minut. Pokroić w kliny.