Ciasto Snickerdoodle z lukrem cynamonowo-serowym
Snickerdoodle ciasto z cynamon krem Cheese lukier może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 695 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz olej roślinny, wodę, wanilię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciasto Churro: cynamonowo-waniliowe pachnące ciasto z lukrem cynamonowo-serowym, Ciasto dyniowe z lukrem cynamonowo-serowym, oraz Ciasto cynamonowe z lukrem twarogowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° dla błyszczących patelni metalowych (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).Spray 2 (9-calowe) okrągłe patelnie do ciast z sprayem do gotowania; lekko mąka.
Umieść arkusz papieru do gotowania pergamin na stojaku chłodzącym; lekko spryskaj papier sprayem do gotowania.
W dużej misce, pokonać składniki ciasto na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie boki miski od czasu do czasu. Dziel ciasto równomiernie między patelniami.
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 10 minut.
Usuń ciasta z patelni do wyłożonej regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 45 minut.
Tymczasem, w dużej misce, wymieszać składniki lukier.
Umieść 1 schłodzoną warstwę ciasta od dołu do góry na talerzu. Frost top. Top z drugiej warstwy ciasta dolnej stronie w dół. Boki mrozu i wierzch ciasta.