Ciasto Serowe Z Kalafiorem

Ciasto Serowe Z Kalafiorem
Ciasto serowe kalafior może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 21g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz mąkę, bazylię, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Podobne przepisy to Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, Łatwy kalafiorowy sos serowy do Skinny Mac N ' Cheese, oraz Makaron z serem lub kalafior z serem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nasmarować płytkie 9 calowe naczynie do pieczenia lub patelni pie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
2
Aby zrobić skórkę: użyj ściereczki serowej, aby wycisnąć dodatkowy płyn z tartych ziemniaków. W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć ziemniaki, cebulę, jajko, sól i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SerSer
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni i poklepać gumową szpatułką lub opuszkami palców.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
SzpatułkaSzpatułka
4
Piec przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Posmaruj skórkę olejem i piecz przez kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Usuń skorupę z piekarnika i zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Aby wykonać nadzienie: na dużej patelni na dużym ogniu podgrzać olej, aż będzie gorący. Zmniejsz temperaturę do średniej i podsmaż cebulę, czosnek, bazylia, tymianek, sól, pieprz i papryka w gorącym oleju; gotować przez 8 do 10 minut. Kalafior wymieszać na patelni i gotować przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
CebulaCebula
TymianekTymianek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Rozłóż 1/2 sera na skórkę ziemniaczaną. Łyżka warzyw na wierzchu sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SerSer
ZiemniakZiemniak
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
9
Pozostały ser posypać podsmażonymi warzywami. Mleko i jajka ubić w małej misce, a następnie zalać warzywami i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SerSer
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Posypać papryką na mieszaninie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
11
Piec przez 35 do 40 minut, lub aż krem jest ustawiony i wierzch ciasta jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn