Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj Black Forest Cake II. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 3,14 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 34g tłuszczu i w sumie 838 kalorii. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś wiśnie bing, mąkę, tłuszcz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 417 smakoszy i kucharzy. Wiele osób naprawdę polubiło to europejskie danie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 10 minut. Z łyżką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak ciasto schwarzwaldzkie bez jajek, jak zrobić ciasto schwarzwaldzkie, Ciasto Schwarzwaldzkie, oraz Ciasto Schwarzwaldzkie.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż DNA dwóch 8-calowych okrągłych patelni kółkami z pergaminu. Przesiej mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i 1 łyżeczkę soli. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Likier Orzechowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Kremowy tłuszcz i cukier na lekką i puszystą masę. Ubij jajka i wanilię. Ubij w mieszance mąki, na przemian z maślanką, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Cukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne Nie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Wlać do 2 okrągłych 8-calowych patelni.
4
Piecz w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 40 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Usuń papier z ciast.
6
Przetnij każdą warstwę na pół, poziomo, tworząc łącznie 4 warstwy.
7
Posyp warstwy 1/2 szklanki kirshwasser.
8
W średniej misce posmaruj masło, aż będzie lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
9
Dodaj cukier cukierniczy, szczyptę soli i kawę; ubijaj do uzyskania gładkości. Jeśli konsystencja jest zbyt gęsta, dodaj kilka łyżeczek soku wiśniowego lub mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
Sok Wiśniowy
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
10
Rozłóż pierwszą warstwę ciasta z 1/3 nadzienia. Na wierzch z 1/3 wiśni. Powtórz z pozostałymi warstwami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
Funtów Jeżyn (około
11
W osobnej misce ubij śmietanę na sztywne szczyty. Ubij 1/2 łyżeczki wanilii i 1 łyżkę stołową kirshwasser. Mróz wierzch i boki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
12
Posyp czekoladowymi lokami wykonanymi obieraczką do ziemniaków na półsłodkiej czekoladzie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
Ciasto Schwarzwaldu w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Riesling. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "