Ciasto S ' mores
S ' mores Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 503 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.2 za porcję. Mieszanka mleka, półsłodkiej czekolady, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 101 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to spowodowane ciasteczkowym szaleństwem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Podobne przepisy to No Bake S ' mores Pie, S 'mores-batony N-berry na Narodowy Dzień S' mores - 10 sierpnia, oraz Placek Maślany.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375ºF.
Wymieszać okruchy krakersów graham, cukier i masło. Naciśnij mieszaninę do nasmarowanej 9 calowy szklany talerz Deep dish pie i piec przez około 7 protokół.
Ochłoń.Gdy ostygnie, rozpuścić około 3 do 4 uncji czekolady w kuchence mikrofalowej przy użyciu 50% mocy i mieszając co 30 sekund.
Ostudzić i ustawić, a następnie schłodzić, aby było bardzo zimne(jeśli jest zimne, jest mniejsza szansa, że się rozpuści, jeśli umieścisz na nim lekko ciepłe nadzienie).
Podgrzać mleko w dużym rondlu, aż będzie bardzo gorące. W międzyczasie wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól w dużej misce, a następnie ubijaj żółtka i kawę
Połowę gorącego mleka ubić do masy jajecznej, aż będzie gładka, a następnie stopniowo ubijać masę jajeczną na patelnię z pozostałym mlekiem. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje, od 3 do 5 minut.
Zdjąć z ognia i ubić czekoladę, aż się rozpuści.
Przenieść do miski i lekko ostudzić, mieszając kilka razy, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Pozwoliłam jej ostygnąć do momentu, w którym czułam, że nie stopi skorupy czekolady, którą otarłam skórką.
Wlać nadzienie do skorupy; nacisnąć folię bezpośrednio na powierzchnię i schłodzić do Ustawienia.Zrób polewę z pianki. Trzy białka, śmietanę z kamienia nazębnego i cukier cukierniczy ubić w metalowej misce ustawionej nad (ale nie dotykając) wodą na wolnym ogniu mikserem, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia i ubić do sztywności. Beat in the vanilla.
Rozłóż lub upuść dollops na wierzchu ciasta i trzymaj schłodzone, aż będą gotowe do podania.Przed podaniem chwyć latarkę i podpal górę.