Ciasto Rabarbarowe Do Góry Nogami

Ciasto Rabarbarowe Do Góry Nogami
Ciasto rabarbarowe do góry nogami to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 468 kalorii. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka crème fraîche karton, sok pomarańczowy, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Rabarbarowe Do Góry Nogami, Ciasto rabarbarowe do góry nogami, oraz Ciasto Rabarbarowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce połączyć 1/4 szklanki cukru granulowanego, rabarbar, skórkę cytryny i 1 łyżkę soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W 10-calowej patelni na średnim ogniu, stopić 2 łyżki masła; dodać brązowy cukier, bourbon, i pozostałe 1 łyżka soku z cytryny; mieszać często, aż karmel zgęstnieje i jest średnio brązowy, 7 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
KarmelKarmel
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Rozprowadzić w masle 9-calowej okrągłej patelni do ciasta (z 2-w.- wysokie boki).
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
4
Ułóż orzeszki pekan na Karmelu. Na wierzchu rozsypać mieszaninę rabarbaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
RabarbarRabarbar
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
5
W misce, z mikserem na średniej prędkości, ubić pozostałe 1/2 szklanki masła i 3/4 szklanki cukru granulowanego, aż do wymieszania. Ubić jajka na gładką masę. Ubić w proszku do pieczenia, wanilii i soli, połowę crme frache, następnie połowę mąki; powtórzyć z pozostałą crme frache i mąki. Łyżki ciasta upuść na rabarbar; rozprowadź gładko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
RabarbarRabarbar
WaniliaWanilia
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Piec w piekarniku 350, aż ciasto będzie złote na wierzchu i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 40 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
Ostudzić na stojaku 15 minut.
8
Uruchom nóż między ciasto i boki patelni. Odwróć na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
9
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn