Ciasto Quesadilla
Ciasto Quesadilla może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.54 za porcję. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 20g białka, oraz 17g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę tortille, chiles, cilantro, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Thanksgiving Leftovers Quesadilla (3-Serowy Indyk Z Żurawiną I Szałwią Quesadilla), Quesadilla paran el Desayuno (Quesadilla śniadaniowa), oraz Gruszka Quesadilla (Quesadilla de Pera) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu. W średniej misce, chiles wymieszać, fasola, cebula, pomidor, 1/2 szklanka sosu enchilada, pieprz Jack sera, 1/4 szklanka kolendry i 1/2 szklanka sera Cheddar; odstawić.
Łyżka 1/4 szklanki sosu enchilada do talerza ciasta. Top z 1 tortilla i 1/3 mieszanki fasoli. Powtórz dwa razy, aby zrobić 3 warstwy. Wierzch z pozostałą tortillą. Przykryć luźno folią.
Piec 30 minut. Odsączyć; posypać pozostałym serem Cheddar.
Piec od 5 do 7 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki kolendry.
Podawać z salsą w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.