Ciasto Pâtissier ' s Black Forest może być tylko deser szukasz. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 749 kalorii, 7G białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 13. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu z migdałów, kakao w proszku, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto, Tort Czarny Las, oraz Tort Czarny Las dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pre
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni i upewnij się, że lodówka może pomieścić ciasto okresowo przez out prep.Dzień wcześniej: zacznij od nadzienia wiśniowego, aby zrobić to prawidłowo, zajmie to noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Puszkę odsączonych wiśni (nie używać nadzienia do ciasta) połączyć z 1/2 cu wina Porto, 1 łyżką Kirsch I 3-4 kroplami ekstraktu migdałowego w szczelnym pojemniku i schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Port
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
Kirsch
4
Spuścić przed użyciem.*** Ciasto będzie okresowo schładzane pomiędzy etapami. Jeśli tego nie zrobisz, twoje ciasto rozpadnie się. To ciasto musi być montowane na wytrzymałym stojaku na ciasto, jeśli ma pozostać w domu. Jeśli ma być transportowany, użyj nośnika ciasta i ostrożnie jedź, a następnie szybko schłodź, aby zapobiec "topnieniu".Do tortu: będziesz potrzebował (
5
9 x 1 1/2 W okrągłych patelniach do ciast, natłuszczonych, lekko posypanych mąką lub proszkiem kakaowym. ** I linii dolnej z pergaminem, aby pomóc w usuwaniu i aby zapobiec przywieraniu. Stojaki z drutu pomogą, gdy nadejdzie czas na ochłodzenie them.In miskę miksera elektrycznego, z mocowaniem trzepaczki, ubić 2 białka, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać 1/2 cu cukru i ubijać, aż uformują się sztywne szczyty. *** Odstawić do miski.Ciasto: przesiać razem 1 3/4 cu mąki tortowej, 1 cu cukru, 3/4 łyżeczki sody oczyszczonej i 1 łyżeczkę soli koszernej do miski.
Dodać 1/2 cu mleka, 2 żółtka i 2 oz niesłodzonej czekolady do pieczenia, który został stopiony w podwójnym kotle i schłodzone. Beat 1 minutę dłużej, skrobanie miski często. Delikatnie złożyć mieszankę białka jaj ręcznie za pomocą szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
Połącz 3 oz półsłodkiej czekolady do pieczenia i 3 łyżki Kirsch w podwójnym kotle: wymieszaj gorącą, ale nie wrzącą wodę, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
Lekko ostudzić, następnie powoli wymieszać z 1 dobrze ubitym jajkiem. Ubić 1 cu śmietany ubijającej i 2 łyżki cukru. Złożyć do czekolady i schłodzić co najmniej 2 godziny.Lukier z masłem: miska miksera elektrycznego, śmietana razem 6 łyżek masła i połowa cukru cukierniczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Rozprowadzić 1/2 cu lukier maślany na przeciętej stronie warstwy ciasta. Z pozostałym lukier masło, aby grzbiet 1/2 cala szerokości i 3/4 w wysokości wokół zewnętrznej krawędzi. Zrób drugi grzbiet 2 W od zewnętrznej krawędzi. ** Think TARGET, or BULL ' s EYE. CHILL 30 MINUTES.Wypełnić przestrzenie odsączonym nadzieniem wiśniowym. Góra z 2.warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2
Nałóż tę warstwę musem. CHILL 30 MINUTES.* Podczas chłodzenia ubijamy 2 cu śmietany do ubijania, 2 łyżki cukru i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego.Wierzchnia warstwa musu z trzecią warstwą ciasta. Użyj 1 1/2 cu bitej śmietany, aby pokryć tę trzecią warstwę. CHILL 30 MINUTES.Top z ostatniej 4 Warstwy, a pozostałą bitą śmietaną, aby pokryć boki i wierzch ciasta. Przesiej kakao na wierzch i udekoruj czekoladowymi lokami lub wiórkami, bitą śmietaną i wiśniami maraschino. Chill 2 godziny.
Dornfelder i Riesling są doskonałym wyborem dla niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Jednym z win, które można spróbować jest Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Ma 3,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.