Ciasto Przyprawowe Z Cukinią
Ciasto przyprawowe z cukinii to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i zbierz sól, mielone goździki, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Francuskie ciasto czteropalczaste z rumianym maślanym lukrem przyprawowym, Pieczywo Przyprawowe Z Cukinii, oraz Cukinia-Pieczywo Przyprawowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Grease one patelnia 9x13 cali.
Startą cukinię umieścić w durszlaku i odstawić do odsączenia.
Ubić razem mąkę, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, cukier biały, cukier brązowy, cynamon, goździki, gałka muszkatołowa, i sól w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Ubić jajka, mus jabłkowy, olej, i wanilia w osobnej misce, aż będzie gładka. Złożyć mieszankę mąki, a następnie wymieszać z cukinią.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 45 do 55 minut. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed cięciem.