Ciasto Prune Bundt
Ciasto Prune Bundt to bezmleczny i wegetariański deser. Za 49 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 12 porcji z 328 kalorii, 4G białka, oraz 10g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Jeśli masz pod ręką sodę oczyszczoną, zmielone ziele angielskie, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Ciasto Z Suszonymi Śliwkami, Ciasto Śliwkowe, oraz Ciasto Śliwkowe Z Musem Jabłkowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce śmietanę i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Połącz suche składniki; dodaj do kremowej mieszanki na przemian z sokiem z suszonych śliwek, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Dodaj suszone śliwki.
Wlać do natłuszczonego 10-calowego. karbowany Pan rury.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł. W razie potrzeby posyp cukrem cukierniczym.