Ciasto pomarańczowo-limonkowe z polewą Bezową

Ciasto pomarańczowo-limonkowe z polewą Bezową
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać pomarańczowy Lime Pie z polewą Bezową spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, wyciśnięty sok pomarańczowy, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto pomarańczowo-limonkowe z polewą Bezową, Breloczek Limonkowy z polewą Bezową, oraz Jak zrobić polewę do ciasta Bezowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. ze stojakiem na środku piekarnika. W robocie kuchennym pulsuj krakersy, aż będą kruche. Powoli skropić masłem, pulsując, aż okruchy będą wilgotne, ale nadal kruche. Wcisnąć mieszaninę do formy sprężynowej, używając DNA miarki. Upewnij się, że skorupa idzie co najmniej 1-cal w górę boków. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W średniej misce ubić żółtka, mleko, soki z limonki i pomarańczy oraz skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlać do skorupy i piec aż ciasto zestawy, o 30 do 35 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Podgrzej brojlery. W mikserze stojącym wyposażonym w nasadkę trzepaczką ubijać na średniej prędkości białka do uzyskania piany. Powoli dodawać cukier, aż beza stanie się błyszcząca. Zwiększ prędkość i kontynuuj ubijanie, aż beza utrzyma średnie miękkie szczyty. Ciasto ozdobnie z bezą. Dusić na środku piekarnika, aż beza zacznie brązowieć na górze, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn