Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać pomarańczowy Lime Pie z polewą Bezową spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, wyciśnięty sok pomarańczowy, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto pomarańczowo-limonkowe z polewą Bezową, Breloczek Limonkowy z polewą Bezową, oraz Jak zrobić polewę do ciasta Bezowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. ze stojakiem na środku piekarnika. W robocie kuchennym pulsuj krakersy, aż będą kruche. Powoli skropić masłem, pulsując, aż okruchy będą wilgotne, ale nadal kruche. Wcisnąć mieszaninę do formy sprężynowej, używając DNA miarki. Upewnij się, że skorupa idzie co najmniej 1-cal w górę boków. Odstawić.
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce ubić żółtka, mleko, soki z limonki i pomarańczy oraz skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
3 Paluszki Precelkowe
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać do skorupy i piec aż ciasto zestawy, o 30 do 35 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Podgrzej brojlery. W mikserze stojącym wyposażonym w nasadkę trzepaczką ubijać na średniej prędkości białka do uzyskania piany. Powoli dodawać cukier, aż beza stanie się błyszcząca. Zwiększ prędkość i kontynuuj ubijanie, aż beza utrzyma średnie miękkie szczyty. Ciasto ozdobnie z bezą. Dusić na środku piekarnika, aż beza zacznie brązowieć na górze, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty