Ciasto pomarańczowo-limonkowe z polewą Bezową

Ciasto pomarańczowo-limonkowe z polewą Bezową
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać pomarańczowy Lime Pie z polewą Bezową spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, wyciśnięty sok pomarańczowy, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto pomarańczowo-limonkowe z polewą Bezową, Breloczek Limonkowy z polewą Bezową, oraz Jak zrobić polewę do ciasta Bezowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. ze stojakiem na środku piekarnika. W robocie kuchennym pulsuj krakersy, aż będą kruche. Powoli skropić masłem, pulsując, aż okruchy będą wilgotne, ale nadal kruche. Wcisnąć mieszaninę do formy sprężynowej, używając DNA miarki. Upewnij się, że skorupa idzie co najmniej 1-cal w górę boków. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce ubić żółtka, mleko, soki z limonki i pomarańczy oraz skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać do skorupy i piec aż ciasto zestawy, o 30 do 35 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Podgrzej brojlery. W mikserze stojącym wyposażonym w nasadkę trzepaczką ubijać na średniej prędkości białka do uzyskania piany. Powoli dodawać cukier, aż beza stanie się błyszcząca. Zwiększ prędkość i kontynuuj ubijanie, aż beza utrzyma średnie miękkie szczyty. Ciasto ozdobnie z bezą. Dusić na środku piekarnika, aż beza zacznie brązowieć na górze, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn