Ciasto Pomarańczowo-Dyniowe Z Makiem
Ciasto pomarańczowo-dyniowe Makowe jest bezmleczne przepis z 12 porcjami. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pomarańczowy mix ciasto, jajka, maki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Ciasto Z Makiem Pomarańczowym, Ciasto Z Makiem Pomarańczowym, oraz Ciasto Z Makiem W Całości Pomarańczowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 9 calowe patelnie do ciast.
Wymieszaj ciasto, jajka i sok pomarańczowy razem w misce do mieszania na małej prędkości, aż do zwilżenia. Zwiększ prędkość do średniej i pokonać w dyni. Wymieszać z makiem.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni, dzieląc równomiernie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Góra sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte, 28 do 31 protokół. Schłodzić w patelniach przez 10 minut, a następnie wyjąć i umieścić na stojakach z drutu, aby całkowicie ostygnąć.