Ciasto Pomarańczowo-Dyniowe Z Makiem

Ciasto Pomarańczowo-Dyniowe Z Makiem
Ciasto pomarańczowo-dyniowe Makowe jest bezmleczne przepis z 12 porcjami. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pomarańczowy mix ciasto, jajka, maki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Ciasto Z Makiem Pomarańczowym, Ciasto Z Makiem Pomarańczowym, oraz Ciasto Z Makiem W Całości Pomarańczowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 9 calowe patelnie do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszaj ciasto, jajka i sok pomarańczowy razem w misce do mieszania na małej prędkości, aż do zwilżenia. Zwiększ prędkość do średniej i pokonać w dyni. Wymieszać z makiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
3
Wlać ciasto do przygotowanych patelni, dzieląc równomiernie.
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Góra sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte, 28 do 31 protokół. Schłodzić w patelniach przez 10 minut, a następnie wyjąć i umieścić na stojakach z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn