Ciasto Pomarańczowe Crunch
Ciasto pomarańczowe Crunch może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 583 kalorie, 5G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 125 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Jeśli masz pekany, okruchy krakersów graham, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Ciasto Pomarańczowe Crunch, Ciasto Pomarańczowe Crunch, oraz Ciasto Pomarańczowe Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (ciemne lub nieprzywierające patelnie nie są zalecane). Smar DNA tylko z dwóch 8-lub 9-calowych okrągłych patelni do ciast. Dno garnków wyłożyć papierem woskowanym, następnie posmarować i posmarować całe Patelnie.
W średniej misce, wymieszać okruchy krakersów, brązowy cukier, pekan, cynamon i masło.
Posyp równomiernie 1 szklankę mieszanki orzechów pekan na dno każdej patelni; naciśnij delikatnie.
W dużej misce, ubić ciasto mix, skórka pomarańczowa, mieszanka soku pomarańczowego, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Wlać równomiernie do patelni.
Piec 8-calowe rundy 34 do 41 minut, 9-calowe rundy 30 do 37 minut, lub aż wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty i szczyty są bogate złoty brąz. Schłodzić w patelni 15 minut. Ostrożnie Uruchom ostry nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasta.
Usuń z patelni do regału chłodzącego, umieszczając mieszaninę okruchów bokiem do góry. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W dużej misce, wymieszać składniki lukier aż dobrze wymieszane.
Umieść 1 warstwę, okruchy do góry, na talerzu.
Spread z 1 Puchar lukier w ciągu 1/4 cala krawędzi.
Dodaj drugą warstwę, okruchy do góry. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem.
Dekoruj plasterkami pomarańczy. Aby służyć, pokrój ciasto ząbkowanym nożem. Przechowywać w lodówce.