Ciasto Pina Colada III
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Pina Colada Cake III. Ten przepis jest dla 10 osób i kosztuje 81 centów za porcję. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bez nabiału ma 510 kalorii , 4 g białka i 17 g tłuszczu na porcję. 67 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Udaj się do sklepu i kup mieszankę do ciasta, krem kokosowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również Three Ingredient Frozen Pina Colada , 7-Up Cake...A Dreamy Vintage Cake Made Skinny i David Tanis' Spinach Cake .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Natłuść i posyp mąką 10-calową foremkę do pieczenia z rowkami lub foremkę rurkową.
W dużej misce wymieszaj mieszankę do ciasta, mieszankę do puddingu, 1/2 szklanki kremu kokosowego, 1/2 szklanki rumu, olej i jajka. Ubijaj mikserem elektrycznym na średniej prędkości przez 2 minuty. Wymieszaj z ananasem.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec przez 50 do 55 minut. Ostudzić przez 10 minut.
Wyjmij z patelni. Nożem stołowym lub szpikulcem zrób dziurki w odstępach około 2,5 cm w cieście, prawie do samego dna.
Wymieszaj pozostały krem kokosowy i 2 łyżki rumu. Powoli nałóż na ciasto. Schłodź dokładnie. Przechowuj w lodówce.