Ciasto piernikowe z jabłkami

Ciasto piernikowe z jabłkami
Ciasto piernikowe z jabłkami to deser bez nabiału . Za 43 centy za porcję przepis ten pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 9 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 240 kalorii . Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Boże Narodzenie . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką wodę, orzechy pekan, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz go zrobić. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 27% , co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy to Pierniki , De-Light-Ful Gingerbread With Butterscotch Sauce i Fat Free Gingerbread Cookies .

Instrukcje

1
W dużej misce ubij mieszankę do ciasta, wodę i jajko, aż składniki się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mieszanki Do Wypieku Pierników/ciasteczekOpakowanie Mieszanki Do Wypieku Pierników/ciasteczek
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Dodaj jabłko i wymieszaj, aż składniki się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Wymieszaj orzechy pekan z brązowym cukrem i posyp nimi wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska Drobno PokrojonaKapusta Włoska Drobno Pokrojona
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
5
Piec w temperaturze 350° przez 23-25 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka wyjdzie czysta. Ostudzić na kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn