Ciasto Petit Fours

Ciasto Petit Fours
Ciasto Petit Fours może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 564 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ciasta funta, mleko, lukier waniliowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pierwsze ciasto jabłkowe dla dziecka i Petit Fours, Petit Fours, oraz Petit Fours dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić ciasto na 1/4 cala grubości plastry.
2
Dżem rozłóż na plastrach ciasta, a następnie polej pokrojonymi truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
DżemDżem
3
Pokroić plastry ciasta na 1-calowe koła i gwiazdki i odstawić.
4
Oddzielić lukier na 3 miseczki i dodać barwnik spożywczy, aby osiągnąć pożądane kolory(1 do 2 kropli czerwonego, aby Różowy, 1 do 2 kropli Zielonego, aby pianka morska i 1 do 2 kropli brązowego, aby krem). Zrób glazurę, łącząc cukier i mleko w średniej misce. Oddziel glazurę na 3 miski i odcień każdy, aby dopasować kolory lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Umieść wycięcia z ciasta na stojaku z drutu. Wypełnij 3 zamykane plastikowe torby wyposażone w końcówkę gwiazdy z każdym kolorem lukru, a następnie zamocuj żądany lukier. Za pomocą melona Prasy, dodać gałkę lodów, a następnie kanapkę wycięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Mżawka glazury nad wycięciami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
7
Niech glazury zestaw. Rura gwiazda na górze każdego petit cztery z odpowiednim kolorze oblodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
8
Dekoruj małym plasterkiem truskawek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn