Ciasto pasterskie ze skórką Scallion-ser

Ciasto pasterskie ze skórką Scallion-ser
Przepis pasterze ciasto z Scallion-ser skorupy mogą być wykonane w około 2 godziny i 20 minut. Ten przepis zawiera 6 porcji z 629 kalorii, 30g białka, oraz 37g tłuszczu każdy. Za $2.91 za porcję, ten przepis okładki 34% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powie, że trafił w sedno. Mieszanka brytyjskiej jagnięciny, masła, mielonego cynamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 82%. Ten wynik jest znakomity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Pasterskie Ze Skórką Z Ciasta Francuskiego, Babeczki barszczowe, nadzienie z szarlotki, lukier z cynamonem i ciasto z serem Cheddar Moon, oraz Najlepsze Ciasto Pasterskie!.

Instrukcje

1
Podgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Rozgrzej oliwę z oliwek na średnim ogniu w holenderskim piekarniku lub głębokiej patelni do smażenia. Przyrumienić jagnięcinę i wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Wyjmij mięso z patelni łyżką cedzakową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Dodaj cebulę na patelnię i smaż, aż cebula będzie brązowa na brzegach - około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Dodaj posiekaną marchewkę i gotuj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
6
Dodaj grzyby, przecier pomidorowy, tymianek, pietruszkę i cynamon. Mieszaj i smaż przez 2 minuty. Następnie dodaj mąkę, która wchłonie sok, a następnie dodaj wino i wywar wołowy. W razie potrzeby posmakuj i dodaj sól i pieprz. Włóż mięso na patelnię i zagotuj. Przykryj, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez około 30 minut, aż jagnięcina będzie w pełni ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Bulion WołowyBulion Wołowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
7
Ziemniaki obrać, pokroić na duże, równe kawałki i włożyć do garnka z zimną, osoloną wodą. Doprowadź wodę do wrzenia i gotuj ziemniaki, aż będą miękkie, około 10 minut. (Ziemniaki są gotowe, gdy nóż może łatwo przejść.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Gdy ziemniaki będą gotowe, spuść wodę, włóż je z powrotem do rondla, przykryj czystą ściereczką do herbaty, aby wchłonąć parę i pozostaw na około 5 minut. Następnie dodaj masło i zetrzyj je na puree. Dopraw solą i pieprzem. Gdy mięso będzie gotowe, przełóż je łyżką do naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali i wypoziomuj grzbietem łyżki. Następnie równomiernie rozprowadź puree ziemniaczane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Posyp szalotki na wierzchu ziemniaka, rozsyp ser na szalotki i piecz ciasto, aż wierzch będzie chrupiący i złoty, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn