Ciasto pasterskie ze skórką Scallion-ser

Przepis pasterze ciasto z Scallion-ser skorupy mogą być wykonane w około 2 godziny i 20 minut. Ten przepis zawiera 6 porcji z 629 kalorii, 30g białka, oraz 37g tłuszczu każdy. Za $2.91 za porcję, ten przepis okładki 34% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powie, że trafił w sedno. Mieszanka brytyjskiej jagnięciny, masła, mielonego cynamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 82%. Ten wynik jest znakomity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Pasterskie Ze Skórką Z Ciasta Francuskiego, Babeczki barszczowe, nadzienie z szarlotki, lukier z cynamonem i ciasto z serem Cheddar Moon, oraz Najlepsze Ciasto Pasterskie!.
Instrukcje
Podgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozgrzej oliwę z oliwek na średnim ogniu w holenderskim piekarniku lub głębokiej patelni do smażenia. Przyrumienić jagnięcinę i wołowinę.
Wyjmij mięso z patelni łyżką cedzakową.
Dodaj cebulę na patelnię i smaż, aż cebula będzie brązowa na brzegach - około 5 minut.
Dodaj posiekaną marchewkę i gotuj przez 5 minut.
Dodaj grzyby, przecier pomidorowy, tymianek, pietruszkę i cynamon. Mieszaj i smaż przez 2 minuty. Następnie dodaj mąkę, która wchłonie sok, a następnie dodaj wino i wywar wołowy. W razie potrzeby posmakuj i dodaj sól i pieprz. Włóż mięso na patelnię i zagotuj. Przykryj, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez około 30 minut, aż jagnięcina będzie w pełni ugotowana.
Ziemniaki obrać, pokroić na duże, równe kawałki i włożyć do garnka z zimną, osoloną wodą. Doprowadź wodę do wrzenia i gotuj ziemniaki, aż będą miękkie, około 10 minut. (Ziemniaki są gotowe, gdy nóż może łatwo przejść.)
Gdy ziemniaki będą gotowe, spuść wodę, włóż je z powrotem do rondla, przykryj czystą ściereczką do herbaty, aby wchłonąć parę i pozostaw na około 5 minut. Następnie dodaj masło i zetrzyj je na puree. Dopraw solą i pieprzem. Gdy mięso będzie gotowe, przełóż je łyżką do naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali i wypoziomuj grzbietem łyżki. Następnie równomiernie rozprowadź puree ziemniaczane.
Posyp szalotki na wierzchu ziemniaka, rozsyp ser na szalotki i piecz ciasto, aż wierzch będzie chrupiący i złoty, około 25 minut.