Żubr i czerwone wino pasterskie ciasto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1824 kalorii, 60g białka, oraz 138g tłuszczu. Na 7,81 zł / porcja, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, ziemniaki w Kolorze rusztu, bekon bez skórki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto pasterskie z żubrem i czerwonym winem, Placek pasterski ze słodkich ziemniaków, oraz Paleo Shepherd ' s Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 4 składniki ubić w largebowl.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Dodaj bizona; Wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żubry
3
Podgrzać duży garnek overmedium ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Dodać boczek; gotować do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5
Transfer na ręczniki papierowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Dodaj 2 łyżki oleju do garnka; zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej.Pracując partiami, gotuj żubra dopochłonięte, dodając więcej oleju za pomocą łyżki stołowejpotrzebne są. Wróć do tej samej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
żubry
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
7
Dodaj cebulę, marchew, seler i czosnek topot; przykryć i gotować, aż warzywa zmiękną, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Dodaj wino; doprowadzić do wrzenia, skrobając dowolnierozwinięte kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Dodaj bulion, pomidory, Bakalie, tymianek, szałwia, zarezerwowany boczek i Bizon. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować na wolnym ogniu Żubr jest miękki, mieszając od czasu do czasu, około 2 godzin (wołowina może potrwać 1,5 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
żubry
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Gałązki Rozmarynu
10
Tymczasem gotuj cebulę perłową w dużychdupan wrzącej osolonej wody 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
11
Przenieść do miski z lodowatą wodą; przyciąć i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Przełożyć bizona na blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żubry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
13
Odetnij mięso z kości; pokrój mięso na 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
14
Dodaj pasternak i rzep do garnka z sosem Bison. Dusić do miękkości, mieszającokazmatycznie, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Rzepa
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
15
Dodać perełki; gotować 5 minut. Powrót mięsa do garnka.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
1
Gotujpotatoes w dużym garnku z wrzącą lekko solonąwoda do miękkości, 18 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Drenaż.
3
Podgrzać mleko, masło i śmietanę w medium, aż prawie się zagotuje. Ziemniaki ryżowe w dużej misce do mieszania; dodać mieszaninę mleka, 1 łyżeczkę grubej soli i 1/2 łyżeczki do herbaty i ubijać, aż będzie gładka i lekko schłodzona, o 2 protokół.
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Ubić jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Rozgrzej piekarnik do 204°. łyżka bisonfilling do 3-quart (13x9x2-inch) bakingdish. Łyżka puree ziemniaczanego na wierzchu; gładka, aby całkowicie przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Ubij jajko i 1 łyżkę wody do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2
Posmaruj ziemniaki, a następnie rozetrzyj ser na całej powierzchni. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
3
Piec ciasto, aż top jest rumiane i nadzieniejest ogrzany przez, 30 do 40 minut (50 do 60 minut, jeśli schłodzone).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Odstawić na 10 minut.
1
Spróbuj pełnoziarnistej Czerwieni, jak2007 Auguste Bessac Crozes-Hermitage (Francja, 20 dolarów), z pasterskim ciastem.