Ciasto pasterskie z żubrem i czerwonym winem

Ciasto pasterskie z żubrem i czerwonym winem
Żubr i czerwone wino pasterskie ciasto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1824 kalorii, 60g białka, oraz 138g tłuszczu. Na 7,81 zł / porcja, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, ziemniaki w Kolorze rusztu, bekon bez skórki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto pasterskie z żubrem i czerwonym winem, Placek pasterski ze słodkich ziemniaków, oraz Paleo Shepherd ' s Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki ubić w largebowl.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Dodaj bizona; Wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żubryżubry
3
Podgrzać duży garnek overmedium ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać boczek; gotować do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5
Transfer na ręczniki papierowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6
Dodaj 2 łyżki oleju do garnka; zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej.Pracując partiami, gotuj żubra dopochłonięte, dodając więcej oleju za pomocą łyżki stołowejpotrzebne są. Wróć do tej samej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
żubryżubry
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Dodaj cebulę, marchew, seler i czosnek topot; przykryć i gotować, aż warzywa zmiękną, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8
Dodaj wino; doprowadzić do wrzenia, skrobając dowolnierozwinięte kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Dodaj bulion, pomidory, Bakalie, tymianek, szałwia, zarezerwowany boczek i Bizon. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować na wolnym ogniu Żubr jest miękki, mieszając od czasu do czasu, około 2 godzin (wołowina może potrwać 1,5 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
żubryżubry
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
10
Tymczasem gotuj cebulę perłową w dużychdupan wrzącej osolonej wody 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
11
Przenieść do miski z lodowatą wodą; przyciąć i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Przełożyć bizona na blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żubryżubry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
13
Odetnij mięso z kości; pokrój mięso na 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
14
Dodaj pasternak i rzep do garnka z sosem Bison. Dusić do miękkości, mieszającokazmatycznie, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
RzepaRzepa
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
15
Dodać perełki; gotować 5 minut. Powrót mięsa do garnka.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1
Gotujpotatoes w dużym garnku z wrzącą lekko solonąwoda do miękkości, 18 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Drenaż.
3
Podgrzać mleko, masło i śmietanę w medium, aż prawie się zagotuje. Ziemniaki ryżowe w dużej misce do mieszania; dodać mieszaninę mleka, 1 łyżeczkę grubej soli i 1/2 łyżeczki do herbaty i ubijać, aż będzie gładka i lekko schłodzona, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Ubić jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Rozgrzej piekarnik do 204°. łyżka bisonfilling do 3-quart (13x9x2-inch) bakingdish. Łyżka puree ziemniaczanego na wierzchu; gładka, aby całkowicie przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Ubij jajko i 1 łyżkę wody do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Posmaruj ziemniaki, a następnie rozetrzyj ser na całej powierzchni. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3
Piec ciasto, aż top jest rumiane i nadzieniejest ogrzany przez, 30 do 40 minut (50 do 60 minut, jeśli schłodzone).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Odstawić na 10 minut.
1
Spróbuj pełnoziarnistej Czerwieni, jak2007 Auguste Bessac Crozes-Hermitage (Francja, 20 dolarów), z pasterskim ciastem.
2
Bon Appétit

Składniki

791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweSól $ Świeżo zmielony czarny pieprzSól $ Świeżo zmielony czarny pieprz2z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2kilogramyŻubr lub wołowina krótkie żeberka lub 2 1/2 funta chuck bez kości, pokrojone w 2-calową kostkęŻubr lub wołowina krótkie żeberka lub 2 1/2 funta chuck bez kości, pokrojone w 2-calową kostkę2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory pokruszone w puszkachpomidory pokruszone w puszkach1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweobrana posiekana marchewkaobrana posiekana marchewka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany selerposiekany seler1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogruba sól koszernagruba sól koszerna4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone wino (takie jak Syrah)wytrawne czerwone wino (takie jak Syrah)1łyżka czerwony ocet winnyolej do smażenia, najlepiej rzepakowyolej do smażenia, najlepiej rzepakowy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekana świeża szałwiaposiekana świeża szałwia1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek3ząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrem do intensywnego biciakrem do intensywnego bicia11 łyżka suszonego oreganoWęgierska słodka paprykaWęgierska słodka papryka6311 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniskosolny rosół z kurczakaniskosolny rosół z kurczaka22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu(lub więcej) oliwa z oliwek(lub więcej) oliwa z oliwek2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno starty parmezandrobno starty parmezan3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweKostka 3/4 cala obrany pasternakKostka 3/4 cala obrany pasternak283opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgecebula perłowacebula perłowa907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeziemniaki russet, obrane, ćwiartowaneziemniaki russet, obrane, ćwiartowane151opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgebekon bez skórki, pokrojony poprzecznie w plastry o grubości 1/2 calabekon bez skórki, pokrojony poprzecznie w plastry o grubości 1/2 cala12rzepa dla niemowląt, przycięta, obranarzepa dla niemowląt, przycięta, obrana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 kij) niesolone masło(1 kij) niesolone masło11 łyżka suszonego oregano1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia54
Magazyn