Ciasto Pasterskie Z Ciasta Francuskiego

Ciasto Pasterskie Z Ciasta Francuskiego
Ciasto pasterskie z ciasta francuskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,65 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 887 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, cebula, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to 2-Pizza serowa z cieście francuskim, Suflet z ciasta francuskiego z kremem o zapachu pomarańczy, kandyzowanymi orzechami pekan i karmelowym sosem maślanym, oraz Placek pasterski z serowo-Scallion Crust.

Instrukcje

1
Rozmrozić ciasto francuskie przez około 40 minut, po rozmrożeniu nie rozwałkować!Spryskać naczynie zapiekanki 9x9 cali z olejem i odstawić.Gotować klopsiki przez 2 minuty w kuchence mikrofalowej. Gdy są chłodne, przeciąć je na pół.Teraz gotować ziemniaki i marchew -- i podczas gotowania saute warzywa--.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2
Pokrojone ziemniaki i marchew umieść w średnim rondlu. Przykryć wodą i dodać sos tamari. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez około 15-20 minut lub aż będą po prostu miękkie. Po zakończeniu odsączyć wodę tamari i dodać 1/4 szklanki wegańskiej margaryny i za pomocą blendera ręcznego lub masher ziemniaczany połączyć wszystko razem, aż mieszanina ziemniaków/marchew jest puree.Rozgrzej piekarnik do 350 ' F. używam oleju kokosowego do smażenia warzyw, ponieważ nie zjełczeje po podgrzaniu w wysokich temperaturach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vegan Maślany SpreadVegan Maślany Spread
Olej KokosowyOlej Kokosowy
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TamariTamari
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Dodaj wszystkie pokrojone warzywa do patelni saute.Gdy warzywa będą po prostu miękkie (około 15-20 minut) dodaj przyprawę Kolec, czosnek w proszku i pieprz do gotowania warzyw. Spróbuj, aby zobaczyć, czy Twoje przyprawy są do Twoich upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać klopsiki, bulion i zupę grzybową. Dobrze wymieszać i gotować przez dodatkowe 2 minuty.Po zakończeniu, miarka warzywa z patelni saute z rowkiem łyżką do naczynia naoliwionej zapiekanki. Na patelni powinno być trochę sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj do tego bułkę tartą. Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj więcej bulionu. Ta mieszanka powinna być jak sos.Następnie umieścić sos na warzywa w naczyniu żaroodpornym i rozłożyć go na całej warzyw.Następnie umieścić mieszaninę puree ziemniaczano-marchew na sosie pokryte warzywa i rozprzestrzeniać go na wszystkie warzywa. Użyłem do tego szpatułki off set i działało świetnie.Następnie umieść rozmrożone ciasto francuskie na górze i włóż boki do naczynia żaroodpornego. Ubić jajko i posmarować nim ciasto francuskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Wytnij otwory parowe w górnej części ciasta francuskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
7
Piec przez 40 minut lub aż ciasto francuskie jest złoty brąz i warzywa są bulgotanie gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Podawać z odrobiną ketchupu, dodaje.Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia53
Magazyn