Ciasto pasterskie w stylu Reubena może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Na 4,67 zł / porcja, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 970 kalorii, 48g białka, oraz 68 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, polędwicę wołową mieloną, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Pizza W Stylu Reubena, oraz Sałatka Warstwowa Reuben-Style dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. dla topper ziemniaków: gotować ziemniaki w osolonej wodzie, aż po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Odcedzić i przelać do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzać masło i EVOO w małej patelni na średnim ogniu i tosty kminku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Na ziemniaki polać kminkiem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Nasiona Kminku
1
Podgrzej EVOO w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać peklowaną wołowinę i gotować, aż rumiane, a następnie usunąć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana Wołowina
3
Dodać mieloną wołowinę i gotować, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)
4
Dodać czosnek, seler, liść laurowy, marchew i cebulę i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż warzywa będą miękkie, o 5 protokół. Powrót peklowanej wołowiny na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Peklowana Wołowina
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Ubić mąkę i gotować, ubijając, aż będzie lekko złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
7
Ubij piwo, Worcestershire, musztardę i consomme; doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
8
Wlać sos na mieszaninę peklowanej wołowiny i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana Wołowina
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
9
Przełożyć do naczynia żaroodpornego i zalać kiszoną kapustą, serami i ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
1
Połączyć kwaśną śmietanę, keczup, przyprawę i ostry sos i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
2
Skropić zapiekankę dressingiem i udekorować rukolą tuż przed podaniem. Uwaga kucharza: niepakowaną zapiekankę można przykryć i schłodzić w celu przygotowania posiłku. Podgrzać w piekarniku przed podaniem.