Ciasto Pasterskie Na Skróty
Ciasto pasterskie na skróty może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka pieprzu, pasta pomidorowa, pieczeń wołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu, Najlepsze Ciasto Pasterskie!, oraz Ciasto pasterskie (a może to ciasto kowbojów?).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni F). Masło 8-calowy (20 cm) zapiekanka lub szklane naczynie do pieczenia.
W misce połącz wołowinę, groszek, 1/4 szklanki (50 ml) śmietany, pastę pomidorową, herbes de Provence i 1/4 łyżeczki (1 ml) każda, sól pieprz.
Rozłóż do przygotowanego naczynia do pieczenia.
W innej misce, za pomocą widelca, ubić pozostałą 1/2 szklanki (125 ml) śmietany z jajkiem, mąką i 1/4 łyżeczki (1 ml) każda, sól i pieprz.
Dodać ziemniaki i wrzucić do równomiernie płaszcz.
Rozprowadzić równomiernie na mieszaninie wołowej.
Przykryć i piec przez około 1 godz. lub do momentu bulgotania nadzienia, a ziemniaki będą miękkie. Odkryć i piec przez około 15 min lub do góry jest złoty.