Ciasto pasterskie bezglutenowe

Ciasto pasterskie bezglutenowe
Jeśli $1.4 za porcję spada w budżecie, bezglutenowe ciasto Pasterza może być niesamowite bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 20g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz mielone mięso, pasta maślana, sos do steków i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Sloppy Joe Pie Zapiekanka-Bezglutenowa, oraz Ciasto pasterskie bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umyć i pokroić na duże kawałki. (Jeśli nie używasz czerwonych ziemniaków, musisz je również obrać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
2
Umieścić w garnku z wodą, doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić ziemniaki rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania. Ziemniaki rozgnieść płynem i masłem, aż będą puszyste. Odstawić.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. brązowe mielone mięso z cebulą. Zestaw aside.In małą miskę, wymieszać 3 łyżki skrobi ryżowej z 3 łyżkami bulionu wołowego, aż dokładnie mixed.In patelnia na średnim ogniu dodać czosnek, bulion wołowy, sos Worcestershire, SOS stek, warzywa, i czosnek. Przynieś na wolnym ogniu. Następnie dodać skrobię ryżową i mieszankę bulionu. Mieszaj, aż bulion zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Skrobia RyżowaSkrobia Ryżowa
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Dodaj rumiane mielone mięso i mieszankę cebuli na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wymieszać i przechowywać na wolnym ogniu.
6
Dodaj bulion wołowy, który masz resztki i gotuj, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
7
Zdjąć z ognia.
8
Wlać mieszankę warzywno-mięsną do naczynia do pieczenia. Ostrożnie łyżka puree ziemniaczanego na mieszaninie. Używając palców widelca, zdobądź tłuczone ziemniaki, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
9
Na tłuczone ziemniaki ułożyć małe kawałki maślanki. Następnie umieść naczynie do pieczenia na blasze z ciastkami, ponieważ sos może się pęcherzykować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MaślanaPasta Maślana
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
10
Piec 20 do 25 minut w temperaturze 350 stopni, aż tłuczone ziemniaki będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Wyjmij ciasto pasterskie z piekarnika i odstaw na 5 do 10 minut przed krojeniem i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn