Ciasto pasterskie bezglutenowe

Ciasto pasterskie bezglutenowe
Jeśli $1.4 za porcję spada w budżecie, bezglutenowe ciasto Pasterza może być niesamowite bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 20g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz mielone mięso, pasta maślana, sos do steków i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Sloppy Joe Pie Zapiekanka-Bezglutenowa, oraz Ciasto pasterskie bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umyć i pokroić na duże kawałki. (Jeśli nie używasz czerwonych ziemniaków, musisz je również obrać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
2
Umieścić w garnku z wodą, doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Odcedzić ziemniaki rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania. Ziemniaki rozgnieść płynem i masłem, aż będą puszyste. Odstawić.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. brązowe mielone mięso z cebulą. Zestaw aside.In małą miskę, wymieszać 3 łyżki skrobi ryżowej z 3 łyżkami bulionu wołowego, aż dokładnie mixed.In patelnia na średnim ogniu dodać czosnek, bulion wołowy, sos Worcestershire, SOS stek, warzywa, i czosnek. Przynieś na wolnym ogniu. Następnie dodać skrobię ryżową i mieszankę bulionu. Mieszaj, aż bulion zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną KostkęPomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Skrobia RyżowaSkrobia Ryżowa
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Dodaj rumiane mielone mięso i mieszankę cebuli na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną KostkęPomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wymieszać i przechowywać na wolnym ogniu.
6
Dodaj bulion wołowy, który masz resztki i gotuj, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
7
Zdjąć z ognia.
8
Wlać mieszankę warzywno-mięsną do naczynia do pieczenia. Ostrożnie łyżka puree ziemniaczanego na mieszaninie. Używając palców widelca, zdobądź tłuczone ziemniaki, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
9
Na tłuczone ziemniaki ułożyć małe kawałki maślanki. Następnie umieść naczynie do pieczenia na blasze z ciastkami, ponieważ sos może się pęcherzykować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MaślanaPasta Maślana
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
10
Piec 20 do 25 minut w temperaturze 350 stopni, aż tłuczone ziemniaki będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
11
Wyjmij ciasto pasterskie z piekarnika i odstaw na 5 do 10 minut przed krojeniem i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn