Ciasto pasterskie bezglutenowe

Ciasto pasterskie bezglutenowe
Jeśli $1.4 za porcję spada w budżecie, bezglutenowe ciasto Pasterza może być niesamowite bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 20g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz mielone mięso, pasta maślana, sos do steków i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Sloppy Joe Pie Zapiekanka-Bezglutenowa, oraz Ciasto pasterskie bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umyć i pokroić na duże kawałki. (Jeśli nie używasz czerwonych ziemniaków, musisz je również obrać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2
Umieścić w garnku z wodą, doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Odcedzić ziemniaki rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania. Ziemniaki rozgnieść płynem i masłem, aż będą puszyste. Odstawić.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. brązowe mielone mięso z cebulą. Zestaw aside.In małą miskę, wymieszać 3 łyżki skrobi ryżowej z 3 łyżkami bulionu wołowego, aż dokładnie mixed.In patelnia na średnim ogniu dodać czosnek, bulion wołowy, sos Worcestershire, SOS stek, warzywa, i czosnek. Przynieś na wolnym ogniu. Następnie dodać skrobię ryżową i mieszankę bulionu. Mieszaj, aż bulion zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Skrobia RyżowaSkrobia Ryżowa
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Dodaj rumiane mielone mięso i mieszankę cebuli na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wymieszać i przechowywać na wolnym ogniu.
6
Dodaj bulion wołowy, który masz resztki i gotuj, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
7
Zdjąć z ognia.
8
Wlać mieszankę warzywno-mięsną do naczynia do pieczenia. Ostrożnie łyżka puree ziemniaczanego na mieszaninie. Używając palców widelca, zdobądź tłuczone ziemniaki, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
9
Na tłuczone ziemniaki ułożyć małe kawałki maślanki. Następnie umieść naczynie do pieczenia na blasze z ciastkami, ponieważ sos może się pęcherzykować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MaślanaPasta Maślana
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
10
Piec 20 do 25 minut w temperaturze 350 stopni, aż tłuczone ziemniaki będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Wyjmij ciasto pasterskie z piekarnika i odstaw na 5 do 10 minut przed krojeniem i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn