Ciasto pasterskie
Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz alternatywę dla sera, oliwę z oliwek, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!), oraz Placek Maślany.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° (190C).
Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu przez 30 sekund.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, przez 3 protokół lub aż zmięknie.
Dodać bulion warzywny i gotować przez 3 minuty.
Dodaj alternatywę mielonego mięsa sojowego. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować przez 10 minut lub aż do ogrzania.
Dodać warzywa i dobrze wymieszać. Gotować przez 5 minut lub do ogrzania.
Przełożyć do przygotowanego naczynia żaroodpornego. Top z puree ziemniaczanym, rozłożenie równomiernie.
Posypać wegańskie cheddar ser alternatywa nad góry.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut lub aż ziemniaki i ser utworzą miękką skórkę na wierzchu.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;