Ciasto owsiane z ciepłym mieszanym kompot jagodowym i śmietaną

Ciasto owsiane z ciepłym mieszanym kompot jagodowym i śmietaną
Ciasto owsiane z ciepłym mieszanym kompot jagodowym i Skrzepłą śmietaną wymaga z grubsza 2 godziny i 5 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 484 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, krem, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako tani deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, Angel Food Cake z mieszanym kompot jagodowym, oraz Pięciominutowe ciasto z lodami waniliowymi z ciepłym kompot z jagód.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło i mąka 9-calowa patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieścić owies w misce, zalać wrzącą wodą i pozostawić do namoczenia przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dobrze spuścić.
4
Mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową i sól przesiać na woskowanym papierze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Masło i cukry umieścić w misce miksera wyposażonego w przystawkę do łopatek i wymieszać, aż będzie lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać jajka, po kolei i wymieszać, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Dodać namoczony owies i wymieszać do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
8
Dodaj suche składniki i wymieszać, aż tylko połączone. Zeskrobać ciasto równomiernie na przygotowaną patelnię i piec w piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie z kilkoma wilgotnymi okruchami, około 35 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Umieścić na blasze do pieczenia i ostudzić przez 40 minut; to ciasto najlepiej podawać na ciepło.
10
Podawać ciasto zwieńczone niektóre z ciepłym kompot jagodowy i dużą łyżką skrzepłej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem SkrzepłyKrem Skrzepły
KompotKompot
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
11
2 łyżeczki skrobi kukurydzianej
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
12
1 1/2 szklanki świeżego soku pomarańczowego plus 2 łyżeczki
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
13
3 łyżki miodu
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
14
1 fasola waniliowa, split
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
15
1 szklanka świeżych borówek
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
16
1 szklanka świeżych jeżyn
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
17
2 szklanki świeżych malin
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
18
Do kompot: rozpuścić skrobię kukurydzianą w 2 łyżeczki soku pomarańczowego. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
KompotKompot
19
Połączyć 1 1/2 szklanki soku pomarańczowego, miód i fasola wanilii w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, niech gotować przez 2 protokół lub aż miód całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
20
Dodać jagody i jeżyny i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
21
Dodać skrobię kukurydzianą i gotować, aż mieszanina lekko zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
22
Zdjąć z ognia i złożyć maliny. Odrzuć fasolę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
23
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn