Ciasto owocowe mamy

Ciasto owocowe mamy
Ciasto z owocami mamy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 4521 kalorii, 50g białka, oraz 122g tłuszczu każdy. Na 8,56 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jeśli masz porzeczki, sodę oczyszczoną, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Spróbuj Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson, Fruktkaka (Szwedzki Owocnik .... Nie Jak American Fruitcake), oraz Hiszpański ryż mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rodzynki i porzeczki zalać wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Pozostawić strome przez 5 minut, a następnie spuścić. W bardzo dużej misce połącz porzeczki, rodzynki, krople gumy, kandyzowane wiśnie, pestki daktyli, orzechy włoskie, przyprawy, brandy i galaretkę. Wymieszać, aby zmiksować. Przykryć i odstawić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie KandyzowaneWiśnie Kandyzowane
3 Szklanki Lukru Waniliowego3 Szklanki Lukru Waniliowego
PorzeczkiPorzeczki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
DaktyleDaktyle
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C). Smaruj trzy Patelnie bochenkowe 8x4 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Masło i cukier zmiksować, aż będą lekkie i kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Dodać jajka po kolei, dobrze wymieszać po każdym. Wymieszać wanilią. Mąkę i sodę przesiać razem. Mieszamy w mieszaninie mąki na przemian z mieszaniną owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Wlać równomiernie do trzech patelni bochenkowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
7
Piec w temperaturze 275 stopni F (135 stopni C) przez 2-1/4 do 3 godzin lub aż wykałaczka włożona do środka bochenków wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia49
Magazyn