Ciasto owocowe
Fruitcake to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.34 za porcję. Jedna porcja zawiera 870 kalorii, 10g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, brandy, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson, Fruktkaka (Szwedzki Owocnik .... Nie Jak American Fruitcake), oraz Ciasto Z Rumem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Połącz rodzynki i skórkę pomarańczy w misce do mikrofalówki i zalej brandy. Kuchenka mikrofalowa przez 2 minuty, a następnie niech usiąść podczas przygotowywania ciasta.
Mikserem zmiksować masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubić w jajkach 1 na raz.
Suche składniki ubić do uzyskania jednorodności, następnie złożyć.
Odcedzić brandy z rodzynek i rezerwy. Wymieszać rodzynki, ananas i pekan do ciasta.
Smaruj 2 (8 na 4-calowe patelnie bochenkowe i ułóż spód kawałkiem woskowanego papieru. Łyżka ciasto do patelni.
Ostudzić i wyjąć z patelni. Otwory z dużym szaszłykiem na całym torcie.
Namocz duży kawałek ściereczki serowej w reserved brandy. Owinąć schłodzone ciasto w gazę, umieścić w dużej plastikowej torbie i przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
To jest niesamowite podawane z lodami waniliowymi.