Ciasto Orzechowo-Jagodowe

Ciasto Orzechowo-Jagodowe
Need a deser bezglutenowy? Peanut Butter - berry Pie może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.32 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać maliny, dżem malinowy, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. schłodzić skorupę 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wyjąć z lodówki; nakłuć skorupę w odstępach 1-calowych widelcem. Wyłożyć papierem woskowanym; wypełnić masą ciasta lub niegotowanym ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
RyżRyż
3
Piec na złoty kolor, 30 minut. Gdy skorupa jest chłodna, podnieś woskowany papier, aby usunąć ciężary. Zwiększyć temperaturę pieca do 204°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozłóż dżem na skórce, aby pokryć dno. W misce ubić jajka i wanilię. W garnku z grubym dnem (aby zapobiec spaleniu) ubijamy mleko z masłem orzechowym i cukrem na średnim ogniu, aż do gotowania na parze; zdejmujemy z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
WaniliaWanilia
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
GarnekGarnek
5
Miksturę masła orzechowego ubić na mieszankę jajko-wanilia, aż do połączenia; łyżka wypełniająca skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
WaniliaWanilia
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Piec do napełniania jest ustawiona na krawędziach, ale centrum jiggles podczas wstrząsania patelni, 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Brojler na ciepło. Top pie z pianki; broil, obracając raz lub dwa razy do nawet brązowieje, aż pianki są dmuchane i Złoty, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
8
Ostudzić przez co najmniej 3 godziny. Top z malinami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
9
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn