Ciasto Orzechowo-Jagodowe
Need a deser bezglutenowy? Peanut Butter - berry Pie może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.32 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać maliny, dżem malinowy, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. schłodzić skorupę 15 minut.
Wyjąć z lodówki; nakłuć skorupę w odstępach 1-calowych widelcem. Wyłożyć papierem woskowanym; wypełnić masą ciasta lub niegotowanym ryżem.
Piec na złoty kolor, 30 minut. Gdy skorupa jest chłodna, podnieś woskowany papier, aby usunąć ciężary. Zwiększyć temperaturę pieca do 204°.
Rozłóż dżem na skórce, aby pokryć dno. W misce ubić jajka i wanilię. W garnku z grubym dnem (aby zapobiec spaleniu) ubijamy mleko z masłem orzechowym i cukrem na średnim ogniu, aż do gotowania na parze; zdejmujemy z ognia.
Miksturę masła orzechowego ubić na mieszankę jajko-wanilia, aż do połączenia; łyżka wypełniająca skorupę.
Piec do napełniania jest ustawiona na krawędziach, ale centrum jiggles podczas wstrząsania patelni, 15 protokół.
Brojler na ciepło. Top pie z pianki; broil, obracając raz lub dwa razy do nawet brązowieje, aż pianki są dmuchane i Złoty, 1 do 2 minut.
Ostudzić przez co najmniej 3 godziny. Top z malinami i podawać.