Ten przepis służy 14 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 729 kalorii, 8G białka, oraz 42g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. 130 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, masło, pekan, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Maślano-Orzechowe, Ciasto Orzechowe Z Masłem, oraz Ciasto Orzechowe Z Masłem.
Instrukcje
1
Aby lukier: roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni.
Dodać pekan i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tosty o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
1
Białą czekoladę umieścić w misce i zalać wrzącą wodą, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji. Odstawić do ostygnięcia.Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj trzy 9-calowe okrągłe patelnie na ciasto i ułóż papierem woskowym. Papier woskowy posmarować i posmarować.Używając miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubić masło, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
5
Mieszaj z małą prędkością po każdym dodaniu, aż do wymieszania.Ubić białka na sztywne szczyty. Delikatnie złożyć na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6
Równomiernie wlać ciasto do przygotowanych patelni.
7
Piec przez 20-22 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach przez 10 minut. Następnie wyjąć z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Rozłóż lukier między warstwami oraz na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Dekorować, w razie potrzeby.Przechowywać w lodówce.