Ciasto orzechowe z kandyzowanym imbirem i rumem

Ciasto orzechowe z kandyzowanym imbirem i rumem
Ciasto orzechowe z kandyzowanym imbirem i rumem może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 462 kalorie, 6G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to niedrogie przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz syrop kukurydziany, brązowy cukier, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Ciasto orzechowe z kandyzowanym imbirem i rumem, Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem, oraz Mini Chocolate Pecan Pie Sernik.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozłóż orzechy pekan na talerzu ciasta i tosty przez około 8 minut, aż pachną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3
Ochłoń.
4
Zwiększ temperaturę piekarnika do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Na posmarowanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto do 13-calowej rundy; załataj wszelkie pęknięcia. Złóż okrągłe ćwiartki i przenieś do szklanego naczynia z ciastem o średnicy 9 cali; rozłóż ciasto i delikatnie wciśnij je do talerza ciasta. Za pomocą nożyczek przyciąć zwisające ciasto do 1/2 cala. Podłożyć krawędź ciasta pod siebie i zagniatać dekoracyjnie. Wyłożyć ciasto folią, błyszczącą stroną do dołu, i nakłuć widelcem, przekłuwając folię i ciasto. Zamrozić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Napełnij ciasto ciężarami ciasta lub suszoną fasolą i piecz w dolnej trzeciej części piekarnika przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Zdjąć folię i ciężarki. Powrót skorupę do piekarnika i piec, aż lekko rumiane, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Tymczasem, w żaroodpornej misce, połączyć brązowy cukier, syrop kukurydziany, masło i sól. Ustaw miskę na rondlu wypełnionym 1 cala gotującej się wody i ubijaj jajka po 1 na raz. Gotować, ubijając delikatnie, aż nadzienie będzie ciepłe w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Zdjąć z ognia i ubić rumem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Ułóż orzechy pekan w skorupce ciasta i rozrzuć krystalizowany imbir na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
11
Nadzienie zalać orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
12
Piec około 25 minut, aż nadzienie będzie jiggly, ale nie popękane; przykryć krawędź Skórki paskami folii w połowie pieczenia, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
13
Niech ciasto ostygnie na drucianym stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
14
Pokroić w kliny i podawać.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Gunderloch Estate Riesling Dry. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Gunderloch Estate Riesling Dry
Gunderloch Estate Riesling Dry
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn