Ciasto orzechowe z dodatkiem śmietany
Przepis Pecan Pie with Spiked Cream jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 275 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Mieszanka bourbona, syropu kukurydzianego, ekstraktu z wanilii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tarta orzechowo-orzechowa z bitą śmietaną, Spiked Pecan Pie Recipe, oraz Mini Chocolate Pecan Pie Sernik dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, lekko łyżkę 1 szklanki mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Połącz 1/4 szklanki mąki, wody z lodem i soku z cytryny, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszanej, tworząc zawiesinę.
Pozostałe 3/4 szklanki mąki, cukier puder i 1/4 łyżeczki soli wymieszać w dużej misce; pokroić w blenderze lub 2 nożach, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodać zawiesinę; wrzucić widelcem, aż mieszanina mąki będzie wilgotna.
Delikatnie naciśnij mieszankę do 4-calowego koła na 2 arkuszach nakładającej się folii z tworzywa sztucznego o dużej wytrzymałości; przykryj 2 dodatkowymi arkuszami nakładającej się folii z tworzywa sztucznego.
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, w 12-calowe koło. Zamrozić ciasto 10 minut lub do folii można łatwo usunąć.
Wyjąć ciasto z zamrażarki.
Usuń 2 górne arkusze folii z tworzywa sztucznego; odstawić ciasto na 1 minutę lub do giętkości. Dopasuj ciasto, plastikową owijkę do góry, do 9-calowej płyty ciasta, umożliwiając rozciąganie ciasta ponad krawędź.
Usuń pozostałą folię. Naciśnij ciasto do dołu i do góry strony płyty pie. Wchodzisz krawędzie pod; flet.
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Aby przygotować nadzienie, umieść syrop i kolejne 5 składników (przez białko jaja) w dużej misce; ubijaj mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze się wymieszasz. Wymieszać z orzechami pekan i wanilią.
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki.
Piec w 350 przez 50 minut lub aż krawędzie puff i środek jest ustawiony (krawędzie tarcza piecrust z folią, jeśli skorupa staje się zbyt brązowy). Schłodzić na stojaku z drutu.
Aby przygotować polewę, połącz ubitą polewę i bourbon, aż do wymieszania.