Ciasto orzechowe z dodatkiem śmietany

Ciasto orzechowe z dodatkiem śmietany
Przepis Pecan Pie with Spiked Cream jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 275 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Mieszanka bourbona, syropu kukurydzianego, ekstraktu z wanilii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tarta orzechowo-orzechowa z bitą śmietaną, Spiked Pecan Pie Recipe, oraz Mini Chocolate Pecan Pie Sernik dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, lekko łyżkę 1 szklanki mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połącz 1/4 szklanki mąki, wody z lodem i soku z cytryny, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszanej, tworząc zawiesinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
WodaWoda
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Pozostałe 3/4 szklanki mąki, cukier puder i 1/4 łyżeczki soli wymieszać w dużej misce; pokroić w blenderze lub 2 nożach, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać zawiesinę; wrzucić widelcem, aż mieszanina mąki będzie wilgotna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Delikatnie naciśnij mieszankę do 4-calowego koła na 2 arkuszach nakładającej się folii z tworzywa sztucznego o dużej wytrzymałości; przykryj 2 dodatkowymi arkuszami nakładającej się folii z tworzywa sztucznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, w 12-calowe koło. Zamrozić ciasto 10 minut lub do folii można łatwo usunąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Wyjąć ciasto z zamrażarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
9
Usuń 2 górne arkusze folii z tworzywa sztucznego; odstawić ciasto na 1 minutę lub do giętkości. Dopasuj ciasto, plastikową owijkę do góry, do 9-calowej płyty ciasta, umożliwiając rozciąganie ciasta ponad krawędź.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
10
Usuń pozostałą folię. Naciśnij ciasto do dołu i do góry strony płyty pie. Wchodzisz krawędzie pod; flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
11
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
12
Aby przygotować nadzienie, umieść syrop i kolejne 5 składników (przez białko jaja) w dużej misce; ubijaj mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze się wymieszasz. Wymieszać z orzechami pekan i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
14
Piec w 350 przez 50 minut lub aż krawędzie puff i środek jest ustawiony (krawędzie tarcza piecrust z folią, jeśli skorupa staje się zbyt brązowy). Schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
15
Aby przygotować polewę, połącz ubitą polewę i bourbon, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
16
Podawać z ciastem.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Purple Star Ancient Lakes Riesling z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Purple Star Ancient Lakes Riesling
Purple Star Ancient Lakes Riesling
Aromaty moreli i białych brzoskwiń przenoszą się przez słodkie podniebienie środkowe ze smakami suszonej moreli, owoców pestkowych i miodu. Zrównoważony na finiszu z naturalną kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn