Ciasto Orzechowe
Przepis Pecan Pie jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 77 g tłuszczu, oraz w sumie 1413 kalorii. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, skrobia kukurydziana, unbaked pie shell, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Placek Maślany, oraz Ciasto Wiśniowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średnim rondlu połącz cukier, syrop kukurydziany, masło, wodę i skrobię kukurydzianą. Doprowadzić do pełnego wrzenia i zdjąć z ognia.
W dużej misce ubić jajka, aż się spienią. Stopniowo ubić w gotowanej mieszaninie syropu. Wymieszać z solą, wanilią i orzechami pekan.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 do 50 minut lub do momentu napełnienia.