Ciasto Orzechowe
Pecan Pie może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 664 kalorie, 8G białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka masła, brązowy cukier, mielone pekan, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 40%. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Placek Maślany, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Linia 9-calowy pie płyta z Pie skorupy i tworzą karbowany krawędzi lub dekoracyjne skorupy. Wyluzuj. W misce wymieszać jajka, syrop, cukier, masło i sól.
Grubo posiekane orzechy pekan rozłóż na dnie skorupki ciasta.
Na orzechy pekan wlać masę jajeczno-cukrową. Ułóż połówki orzechów pekan na wierzchu w ozdobny wzór.
Piec przez godzinę lub do firmy. Ostudzić ciasto i podawać z bitą śmietaną.