Ciasto Oliwkowe O Zapachu Pomarańczy

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z oliwą o zapachu pomarańczy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 249 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, proszek do pieczenia, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 77 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Oliwa o zapachu pomarańczy, natka pietruszki i Tapenada z suszonych pomidorów, Ouzo-pachnące migdałami, jogurtem i oliwą z oliwek ciasto, oraz Pachnące pomarańczą słodko-gorzkie ciasto czekoladowe z kandyzowaną krwią kompot pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw stojak na środkowym poziomie piekarnika i rozgrzej do 350 stopni. Olej dwie 9-calowe okrągłe Patelnie, 2 cale głębokości, i linii DNA z dysków pergaminu cięte do dopasowania.
Zetrzyj skórki z pomarańczy do miski miksera stojącego. Następnie użyj noża, aby całkowicie odciąć pozostałą skórę z pomarańczy.
Pomarańcze pokroić w plastry o grubości 3/8 cala i umieścić w lodówce przykryte do serwowania z tortem.
Dodaj jajka do miski zawierającej skórkę pomarańczową i dobrze wymieszać.
Ubij jedną szklankę cukru.
Umieść miskę na mikserze i ubijaj z mocowaniem trzepaczki do światła, około 2 minut.
Ręcznie ubić olej, a następnie mleko.
W innej misce wymieszaj pozostałe 1 1/2 szklanki cukru z mąką, proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą.
Mieszankę jajeczną ubijamy w trzech osobnych dodatkach, ubijając gładko Po każdym dodaniu.
Podziel ciasto równo między przygotowane Patelnie.
Piec ciasta, aż będą dobrze wyrośnięte, głęboko złociste i jędrne w środku po naciśnięciu opuszkiem palca, około 50 do 55 minut.
Schłodzić ciasto na stojakach przez 5 minut, a następnie odkręcić, ponownie skręcić w prawo i całkowicie ostudzić.
Podajemy kawałek ciasta z plasterkami pomarańczy i odrobiną bitej śmietany. Fritz proponuje gałkę lodów waniliowych lub sorbetu pomarańczowego jako inne dobre akompaniamenty.
Przechowywanie: dwukrotnie owinąć ciasta folią, przechowywać w temperaturze pokojowej i zużyć w ciągu 24 godzin. Lub zamrozić je na okres do miesiąca. Rozmrozić i doprowadzić je do temperatury pokojowej przed podaniem.