Ciasto Oliwkowe O Zapachu Pomarańczy

Ciasto Oliwkowe O Zapachu Pomarańczy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z oliwą o zapachu pomarańczy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 249 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, proszek do pieczenia, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 77 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Oliwa o zapachu pomarańczy, natka pietruszki i Tapenada z suszonych pomidorów, Ouzo-pachnące migdałami, jogurtem i oliwą z oliwek ciasto, oraz Pachnące pomarańczą słodko-gorzkie ciasto czekoladowe z kandyzowaną krwią kompot pomarańczowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw stojak na środkowym poziomie piekarnika i rozgrzej do 350 stopni. Olej dwie 9-calowe okrągłe Patelnie, 2 cale głębokości, i linii DNA z dysków pergaminu cięte do dopasowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Zetrzyj skórki z pomarańczy do miski miksera stojącego. Następnie użyj noża, aby całkowicie odciąć pozostałą skórę z pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Pomarańcze pokroić w plastry o grubości 3/8 cala i umieścić w lodówce przykryte do serwowania z tortem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4
Dodaj jajka do miski zawierającej skórkę pomarańczową i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Ubij jedną szklankę cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Umieść miskę na mikserze i ubijaj z mocowaniem trzepaczki do światła, około 2 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Ręcznie ubić olej, a następnie mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
W innej misce wymieszaj pozostałe 1 1/2 szklanki cukru z mąką, proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Mieszankę jajeczną ubijamy w trzech osobnych dodatkach, ubijając gładko Po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Podziel ciasto równo między przygotowane Patelnie.
11
Piec ciasta, aż będą dobrze wyrośnięte, głęboko złociste i jędrne w środku po naciśnięciu opuszkiem palca, około 50 do 55 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Schłodzić ciasto na stojakach przez 5 minut, a następnie odkręcić, ponownie skręcić w prawo i całkowicie ostudzić.
1
Podajemy kawałek ciasta z plasterkami pomarańczy i odrobiną bitej śmietany. Fritz proponuje gałkę lodów waniliowych lub sorbetu pomarańczowego jako inne dobre akompaniamenty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone
Sorbet PomarańczowySorbet Pomarańczowy
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2
Przechowywanie: dwukrotnie owinąć ciasta folią, przechowywać w temperaturze pokojowej i zużyć w ciągu 24 godzin. Lub zamrozić je na okres do miesiąca. Rozmrozić i doprowadzić je do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn