Ciasto Na Zakwasie Czarny Las

Ciasto Na Zakwasie Czarny Las
Kwaśny czarny Las ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 761 kalorii, 13g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka kirsch, czekolady, czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto, Tort Czarny Las, oraz Tort Czarny Las II.

Instrukcje

1
W dużej misce do mieszania, połączyć zakwas starter, mleko i mąkę. Przykryć i pozostawić do siedzenia w temperaturze pokojowej na 8-24 godziny.Po 8 do 24 godzin Rozgrzej piekarnik do 350 Stopni Fahrenheita. Dobrze nasmaruj dwie 8-calowe okrągłe lub 7-calowe kwadratowe patelnie na ciasto.Zeskrobać ciasto na zakwasie do miski miksera elektrycznego (lub chwycić ulubioną drewnianą łyżkę, aby wymieszać ręcznie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przystawka Do ZakwasuPrzystawka Do Zakwasu
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodać cukier trzcinowy, olej kokosowy i wanilię i wymieszać na małej prędkości. Zwiększ prędkość do średnio-niskiej i dodaj jajka po kolei. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj sól morską, sodę oczyszczoną i czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Wymieszać tylko do jednolitego, skrobanie boki miski w razie potrzeby. Jeśli ciasto jest bardzo grube, dodaj kilka łyżek mleka, aby je rozrzedzić. Zeskrobać ciasto na przygotowane Patelnie i piec przez 20-30 minut lub aż Drewniany szaszłyk włożony w środek wyjdzie czysty. Schłodzić przez co najmniej 10 minut na patelni przed odwróceniem na stojak chłodzący.Gdy ciasto ostygnie, przygotuj syrop namaczany i bitą śmietanę wiśniową. W małym rondlu, połączyć wodę z cukrem i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać. Odstawić do ostygnięcia do pokoju temperature.To przygotować bitą śmietanę, schłodzić miskę miksera elektrycznego w lodówce lub zamrażarce lub napełniając ją lodowatą wodą przez kilka minut, a następnie dokładnie wysuszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
KirschKirsch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Do miski z kirschem i ekstraktem z wanilii umieścić trzy kubki gęstej śmietany i ubić z dużą prędkością za pomocą nasadki ubijającej, aż pojawią się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
KirschKirsch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Wyjąć trzy czwarte mieszaniny i rezerwy w lodówce do warstwy z ciasta. Ubić pozostały krem do jędrnych szczytów. Łyżka do worka rurowego i refrigerate.To złożyć ciasto, pokroić każdy schłodzone ciasto poziomo, aby utworzyć w sumie cztery cienkie warstwy. Zapisz jedną z dolnych warstw, aby użyć jako górną warstwę, ponieważ jest płaska i gładka z jednej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
7
Umieść jedną warstwę na talerzu i obficie posmaruj ją odrobiną namoczonego syropu. Łyżka na jednym lub dwóch dużych dollopach schłodzonej bitej śmietany (ok. 1/2 szklanki) i równomiernie rozprowadzić. Jedną trzecią wiśni rozsypać na śmietanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
8
Na wierzchu umieścić kolejną warstwę ciasta i delikatnie docisnąć. Powtórz tak jak w poprzedniej warstwie z syropem do namaczania, bitą śmietaną i wiśniami, a następnie zrób to ponownie z trzecią warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
9
Umieść ostatnią czwartą warstwę ciasta na wierzchu, upewniając się, że płaska strona warstwy jest zwrócona do góry. Namoczyć pozostałym syropem i rozłożyć pozostałą bitą śmietanę na wierzchu i bokach ciasta.Rozrzuć tartą lub zwiniętą czekoladę na górze i bokach, jak chcesz. Na koniec ułóż mocny krem w rozety wokół krawędzi wierzchu ciasta i umieść wisienkę na każdej rozecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
10
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do trzech godzin. Pod względem smaku ciasto jest jeszcze lepsze następnego dnia, ale bita śmietana opadnie w ciągu kilku godzin, więc ze względu na prezentację podawaj w ciągu kilku godzin od złożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn