Ciasto Na Pizzę Crazy Crust
Ciasto na pizzę Crazy Crust może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 686 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 256 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pieprz, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 88%. Spróbuj Crazy Crust Pizza, Crazy-Crust Kiełbasa Pizza, oraz Cienkie Ciasto Do Pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmarować oprawioną patelnię do pizzy lub blachę do pieczenia.
W dużej misce wymieszaj mąkę, sól, oregano i czarny pieprz.
Wymieszać z jajkami i mlekiem; dobrze wymieszać.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i przechylić do równomiernego pokrycia. Ułóż dowolne dodatki na wierzchu ciasta.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut, aż ciasto się ułoży.
Wyjąć skórkę z piekarnika.
Skropić sosem do pizzy i posypać serem.
Piec, aż ser się rozpuści, około 10 minut.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Casaloste Chianti Classico Riserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.