Ciasto Miodowo-Waniliowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać miód waniliowy Funt ciasto spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 650 kalorii. Mieszanka ekstraktu waniliowego, miód, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Miodowo-Waniliowe Z Kwaśną Śmietaną, Ciasto miodowo-waniliowe z bitą śmietaną pomarańczową, oraz Ciasto Waniliowo - Śmietankowe Z Polewą Waniliową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Nasmaruj dno bochenka o wymiarach 8 1/2 x 4 1/2 x 2 1/2 cala. Spód wyłożyć papierem do pieczenia, następnie posmarować i posmarować patelnię.
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło i cukier śmietankowe na średniej prędkości przez 3 do 4 minut, aż będzie jasne. W międzyczasie do szklanej miarki włóż jajka, miód, wanilię i skórkę cytrynową, ale nie łącz. Z mikserem na średniej prędkości, dodać mieszaninę jaj, jedno jajko na raz, skrobanie dół miski i pozwalając każde jajko się włączyć przed dodaniem następnego jaja.
Mąkę, sól i proszek do pieczenia przesiać. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać go powoli do ciasta, aż po prostu połączone. Zakończyć mieszanie ciasta gumową szpatułką i wlać do przygotowanej patelni. Wygładzić górę.
Piec przez 50 do 60 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 15 minut, przełożyć na półkę do pieczenia i całkowicie ostudzić.