Ciasto Miodowo-Orzechowe
Ciasto miodowo-orzechowe wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.08 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka orzechów pekan, daktyli, kawałków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Sałatka z makaronem żurawinowo-orzechowym i pomarańczowym Orzo, oraz Dżem figowo-jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dopasuj piecrust do 9-calowej płyty pieplate zgodnie ze wskazówkami opakowania; złóż krawędzie pod i zaciśnij.
Orzo ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; dobrze osuszyć.
W średniej misce ubijamy jajka i kolejne 3 składniki.
Dodać orzo, 1/2 szklanki posiekanych orzechów pekan i daktyle, dobrze mieszając. Łyżka orzo mieszaninę do piecrust.
Piec w temperaturze 350 przez 40 do 45 minut lub do zestawu; ostudzić na stojaku z drutu.
Podawać na ciepło z bitą śmietaną i dodatkowymi posiekanymi orzechami pekan, w razie potrzeby.