Ciasto Miodowo-Jabłkowe
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Ciasto miodowo-jabłkowe może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz SOS miodowy, mielony cynamon, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Jabłkowo-Miodowe, Ciasto Miodowo-Jabłkowe, oraz Ciasto Miodowo-Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tłuszcz i mąka 12-cup Bundt patelni; posypać dno patelni z 1/4 szklanki orzechów pekan. Odstawić.
Ubij cukier, olej i miód na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż dobrze się wymieszasz.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania.
Mąkę połączyć z 4 składnikami. Stopniowo dodawać do mieszaniny cukru, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać wanilią, pozostałe 3/4 szklanki orzechów pekan i jabłko. Łyżka orzechów pekan na patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 55 do 60 minut. Schłodzić w patelni na drucianym stojaku 15 minut; zdjąć z patelni i umieścić na drucianym stojaku nad papierem woskowym.
Na ciepłe ciasto wlać 1/2 szklanki sosu miodowego. Super.
Podgrzać pozostały sos miodowy; podawać z ciastem i, w razie potrzeby, lodami.