Ciasto Miodowo-Jabłkowe

Ciasto Miodowo-Jabłkowe
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Ciasto miodowo-jabłkowe może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz SOS miodowy, mielony cynamon, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Jabłkowo-Miodowe, Ciasto Miodowo-Jabłkowe, oraz Ciasto Miodowo-Jabłkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tłuszcz i mąka 12-cup Bundt patelni; posypać dno patelni z 1/4 szklanki orzechów pekan. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
2
Ubij cukier, olej i miód na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Mąkę połączyć z 4 składnikami. Stopniowo dodawać do mieszaniny cukru, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać wanilią, pozostałe 3/4 szklanki orzechów pekan i jabłko. Łyżka orzechów pekan na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 350 przez 55 do 60 minut. Schłodzić w patelni na drucianym stojaku 15 minut; zdjąć z patelni i umieścić na drucianym stojaku nad papierem woskowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Na ciepłe ciasto wlać 1/2 szklanki sosu miodowego. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
SOSSOS
7
Podgrzać pozostały sos miodowy; podawać z ciastem i, w razie potrzeby, lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
MiódMiód
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn