Ciasto Migdałowo-Pomarańczowe

Ciasto Migdałowo-Pomarańczowe
Ciasto migdałowo-pomarańczowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt migdałowy, cukier granulowany, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Szyfonowy pomarańczowy z migdałowo-pomarańczowym włoskim masłem bezowym, Ciasto Pomarańczowo-Migdałowe, oraz Ciasto pomarańczowo-migdałowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (lub325, jeśli używasz ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spray 9-calowy springform patelni z gotowania sprayu. W robocie kuchennym lub blenderze umieścić 1 szklankę migdałów; przykryć i przetworzyć, aż migdały zostaną drobno zmielone. W dużej misce, ubić migdały i pozostałe składniki ciasta z wyjątkiem marmolady z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na wysokiej prędkości 3 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wlać ciasto na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Piec 45 do 55 minut lub do góry jest równomiernie ciemny złoty brąz i sprężyny ciasto z powrotem po dotknięciu lekko w centrum.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Schłodzić na patelni 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Marmoladę rozłożyć na wierzchu ciasta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
W schłodzonej małej misce ubijaj śmietanę do ubijania i 2 łyżki cukru na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Łyżką lub rurki bitą śmietaną wokół krawędzi ciasta; posypać 1/3 szklanki migdałów na bitą śmietaną. Przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dekoruj pomarańczowym akcentem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn