Ciasto migdałowe z puree malinowym
Need a deser wegetariański? Ciasto migdałowe z puree malinowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 530 kalorii, 7G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś maliny, cukier, proszek do pieczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Malinowo-Migdałowe, Ciasto migdałowe z sosem malinowym, oraz Tort Kawowy Malinowo-Migdałowy.
Instrukcje
Mocno nasmarować i lekko mąkę 8-calowy Okrągły cakepan. Odstawić.
Ubić pastę migdałową i masło na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie kremowe; stopniowo dodawać 3/4 szklanki cukru, dobrze ubijając.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając po każdym dodaniu.
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia, dodać do masy z masłem.
Mieszaj z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać z kirschem i ekstraktem z migdałów.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w 350` przez 30 minut lub aż drewniane pick wstawiony w centrum wychodzi czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Odwróć ciasto na półmisek.
Umieść maliny i 2 łyżki cukru w pojemniku elektrycznego blendera; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Puree umieścić w sitku z siatki drucianej nad miską; docisnąć tylną łyżką do boków Sitka. Wyrzucić miąższ i nasiona pozostające w sitku.
Podawać puree z ciastem migdałowym.