Ciasto melasowe z Klonowo-cukrowymi orzechami pekan

Ciasto melasowe z Klonowo-cukrowymi orzechami pekan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z melasą z Klonowo-cukrowymi orzechami pekan. Jedna porcja zawiera 745 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten wegański przepis służy 8 i kosztuje 2,52 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka klon-sugared pekan, mielony imbir, cukier trzcinowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto dyniowe z kremem klonowym i cukrowymi orzechami pekan, Karmelizowane Ciasto Jabłkowe Z Lukrem Brie I Cukrowanymi Orzechami Pekan, oraz Orzeszki Pekan Z Cukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Podgrzać olej kokosowy, ustawiając go na górze pieca podczas podgrzewania. Ciepło zmiękczy je, abyś mógł je zmierzyć. Można również ustawić słoik w garnku z gotującą się wodą, która jest szybsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Rozłóż orzechy pekan na obramowanej blasze do pieczenia i tosty, aż pachnące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Przełożyć na patelnię; dodać olej kokosowy, cukier klonowy i sól morską; i wymieszać, aby pokryć orzechy. Gotować na średnim ogniu, aż orzechy pachną tosty i powłoka jest karmelizowany, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Cukier KlonowyCukier Klonowy
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Orzechy rozprowadzić na papierze pergaminowym, lekko oddzielając, do ostygnięcia. Posiekaj 1 szklankę orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Nasmaruj patelnię 10-szklankową z 2 łyżkami. olej kokosowy. Mąkę, sodę oczyszczoną i przyprawy przesiać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
7
Dodaj cukier klonowy, mieszając, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier KlonowyCukier Klonowy
8
Wymieszaj mleko sojowe, melasę, 3/4 szklanki oleju kokosowego i ocet w innej misce. Mokre składniki wymieszać na sucho, wymieszać do połączenia (kilka grudek jest w porządku). Wchodzisz w zastrzeżone posiekane orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
SoymilkSoymilk
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Piec, aż wykałaczka utkwiła w środku wyjdzie czysta, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Niech ciasto ostygnie 15 minut na patelni, a następnie odwrócić na stojaku chłodzącym. Gdy ostygnie, posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Podawać z większą ilością orzechów na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
13
* Znajdź w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych i zdrowej żywności.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn