Ciasto Melasowe pani White
Ciasto Melasowe pani White jest bezmleczne deser. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 626 kalorii. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki uniwersalnej, sok z cytryny, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Melasa Amerykańska, Tarty z melasy: jak widać na CTV, oraz Lepka melasa-szynka glazurowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do grubości 1 / 8in / 3mm i użyj do ułożenia Pie cyny 8in / 20cm. Odciąć wystające ciasto i schłodzić przez 20 minut. Wymieszać ciasto na wierzch.
Rozgrzej piekarnik do temperatury 400 ° F / 200°C.
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku do nagrzania.
Złoty syrop umieścić w rondlu i podgrzać.
Zdjąć z ognia i wymieszać z bułką tartą, skórką z cytryny i sokiem z cytryny.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie do pojemnika na ciasto.
Rozwałkuj zarezerwowane ozdoby i pokrój na 10-12 pasków.Przekręć paski w spirale, a następnie połóż połowę z nich na nadzieniu ciasta. Ułóż pozostałe paski pod kątem prostym do pierwszych pasków, tworząc kratę. Docisnąć końce pasków do krawędzi obudowy ciasta.
Umieścić ciasto na gorącej blasze do pieczenia i piec przez 10 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 191° / 190°C i piec przez kolejne 15 minut.
Podawać na ciepło z kremem.