Ciasto Maślankowe z kompotem gruszkowym i Creme Fraîche

Ciasto Maślankowe z kompotem gruszkowym i Creme Fraîche
Ciasto maślane z kompotem gruszkowym i Creme Fraîche to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i podnieś mielone ziele angielskie, mielony pieprz, mielony anyż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Maślankowe z kompotem gruszkowym i Creme Fraîche, Ciasto gruszkowo-orzechowe z bitą śmietaną, oraz Tosty francuskie z kompot Rabarbarowo-Mango i Creme Fraiche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj cukier, sok z limonki i sól w ciężkim dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodaćpears i wrzucić delikatnie do herbu. Przykryć i ugotować na średnim ogniu, aż gruszki będą po prostu miękkie, mieszając od czasu do czasu,10 do 12 minut.
3
Przenieść mieszaninę do bowl.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód. Schłodzić, przykryć i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1
Podgrzać do 177°. masło i mąka o średnicy 9 cali patelnia do ciasta z 2-calowymi bokami; patelnia z okrągłym pergaminem. Przesiać najpierw 9 składników do średniej miski. Używając elektrycznego miksera, ubijaj masło w dużej bowluntil puszyste. Stopniowo dodawać cukier, ubijającyniepłynnie. Beat w jaja 1 na raz, ubijając do mieszania między dodatkami. Scrapein nasiona z wanilii i dodać limepeel; ubić, aby zmiksować. Ubić mieszankę mąki w 4 dodatkach na przemian z maślanką w 3 dodatkach, skrobając miseczkę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Piec ciasto, aż zacznie brązowieć na wierzchu i tester włożony do środka wychodzi czysty, około 30 minut. Cool cake inpan na stojaku chłodzącym. Zrób z wyprzedzeniem: ciasto może być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryć i odstawić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
4
Pokroić wokół boków patelni poluzować ciasto.Obróć ciasto na stojaku; odklej pergamin i skręć w prawo na talerz. Przesiać cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Pokroić w kliny.
6
Podawać z kompotem gruszkowym i łyżką crème fraîche.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
7
* Brązowy, w kształcie gwiazdy, który jest dostępny w sekcji przypraw w niektórych supermarketach oraz w sklepach z żywnością specjalistyczną i na rynkach azjatyckich.
8
** Dostępne w większości supermarketów iw specjalistycznych sklepach spożywczych.
1
Anisepody gwiazdowe zmielić w młynku do przypraw, a następnie przecedzić przez sito. Używaj tylko najbardziej drobno zmielonego anyżu w cieście. Lub możesz kupić anyż Gwiaździsty w penzeys.com.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn