Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 5G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i podnieś truskawki, batoniki do pieczenia czekolady, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Białe ciasto z nadzieniem truskawkowym i lukrem truskawkowo-waniliowym, Ciasto z białej czekolady z nadzieniem morelowym i kremem z białej czekolady, oraz Ron ' s Carrot Cake with White Chocolate Buttercream dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Obficie spryskać dno i bok 8-lub 9-calowej okrągłej patelni tortowej sprayem do pieczenia z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na Ciasto
Piekarnik
2
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, woda, 3 łyżki masła, ekstrakt migdałowy i jajko z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości do zwilżenia, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Ciasto Mix
Masło
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 8-lub 9-calowe rundy. Schłodzić na patelni 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
5
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Patelnia
6
W międzyczasie w średniej metalowej misce umieścić białą czekoladę i 2 łyżki masła. W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę na średnim ogniu do wrzenia. Natychmiast wlać gorącą śmietanę na białą czekoladę i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
Krem
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Odstawić około 5 minut lub do rozpuszczenia mieszaniny i wygładzenia po wymieszaniu.
8
Odstawić do temperatury pokojowej, około 1 godziny.
9
Ubij schłodzoną białą czekoladę na dużej prędkości, aż będzie puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
10
Ciasto przeciąć poziomo na pół, za pomocą długiego, ostrego noża. Na talerzu do serwowania umieść 1 warstwę, pokrój bok do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
11
Posmarować 1/2 nadzienia, na wierzch 1/2 truskawek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Dodaj pozostałą warstwę ciasta, odetnij bok w dół.
13
Pozostałe nadzienie rozłożyć na wierzchu ciasta, na wierzchu wyłożyć pozostałe truskawki. Przechowywać w lodówce.