Ciasto Marchewkowo-Rodzynkowe
Ciasto marchewkowo-rodzynkowe wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sody oczyszczonej, jajka, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Z Rodzynkami, Ciasto Marchewkowe Z Rodzynkami, oraz Ciasto Marchewkowe Z Rodzynkami Do Góry Nogami.
Instrukcje
Beat brązowy cukier i masło na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy; dodać jajka i wanilii, bicie dobrze.
Wymieszać z mąką, sodą oczyszczoną i solą tylko do zwilżenia; wymieszać z rodzynkami i marchewką.
Rozprowadzić mieszaninę na lekko nasmarowanej patelni o wymiarach 13 x 9 cali.
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Ostudzić na stojaku z drutu i pokroić w kwadraty.