Ciasto marchewkowe z serem śmietankowym-lukier z skórki cytrynowej
Ten przepis służy 6. Jeśli 1,31 zł za porcję spada w budżecie, ciasto marchewkowe z serem śmietankowym - lukier z cytryny może być wielki bezmleczne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 910 kalorii, 11g białka, oraz 44g tłuszczu. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, mąkę z ciasta, świeżą marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bezglutenowe ciasto marchewkowe z lukrem cytrynowym, Ciasto Marchewkowe Z Lukrem Twarogowym, oraz Ciasto Marchewkowe Z Lukrem Twarogowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka dwie 8-calowe patelnie do ciast i wyłóż DNA papierem do pieczenia (aby ciasto nie przyklejało się) lub umieść wkładki w 2 patelnie do muffinów na 24 babeczki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Piekarnik
2
Wysuszony kokos umieść w filiżance ciepłej wody, aby zmiękł i ustaw na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Kokos
Woda
3
Umieść marchew w robocie kuchennym i pulsuj przez 1 minutę. Następnie dodaj ananasa i pulsuj, aż marchewka zostanie pocięta na bardzo małe kawałki i ananas jest puree, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ananas
Marchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
4
W dużej misce przesiać suche składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj brownsugar i użyj trzepaczki, aby rozbić wszelkie grudki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Odcedzić kokosa i umieścić go w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodać olej, ekstrakt waniliowy, jajka i mieszaninę marchew-ananas, i ubić tocombine.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Ananas
Marchew
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
8
Dodaj mokre składniki do suchego, mieszając z gumową szpatułką, ale nie overmix. Gdy ciasto jest prawie wymieszane, mieszaj Dodatki, jeśli używasz.
9
Wlać ciasto do przygotowanegopany.
10
Piec przez 55 minut, lub aż blaty są bardzo złoty brąz i atester wstawiony w środku wychodzi czysty. (Może wygląda na to, że ciasto jest zbyt dobrze zrobione, ale pieczenie zajmuje trochę czasu, ponieważ jest sodense.) W przypadku babeczek czas pieczenia wynosi od 35 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Niech ciasto ostygnie w patelniach przez 10 minut. Następnie odwróć je do stelaża z drutu i pozwól im całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
12
Ciasto wypełnić lukrem z serem śmietankowym i skórką cytrynową (aby dodać oomph, dodaj 1/2 łyżki mielonego świeżego imbiru do lukru).
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
świeży Imbir
Skórka Cytrynowa
Lukier
13
do dekoracji
14
Napełnij i zamroź ciasto lukrem z serem śmietankowym i pozostaw do ostygnięcia. Odcień 1/2 szklanki lukier cytrynowy żółty, i użyć końcówki 10 rury 5 kropek w okręgu, aby utworzyć proste kwiaty jaskier. Następnie połącz resztki lukru z dodatkiem lukru z serem śmietankowym i nadaj mu zieleni liściastej. Używam końcówki # 67, która ruruje małe łodygi paproci. Wymieszaj pręcik z lukrem z serem śmietankowym i schłodź do zestawu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowym
Lukier
Cytryna
15
Reprinted with permission from Organic and Chic By Sarah Magid, (C) 2009 William Morrow