Ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym
Ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym wymaga z grubsza 46 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 279 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz sody oczyszczonej, marchew, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Z Lukrem Twarogowym, Ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym, oraz Ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym.
Instrukcje
Spód 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia z natryskiem do gotowania; dno linii papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z 4 składnikami.
Połącz ananasa i następne 6 składników w dużej misce. Beat mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszaninę mąki; ubić tylko do wymieszania. Wymieszać z marchewką i rodzynkami.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni.
Usuń papier woskowy. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Ubić ser śmietankowy mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładki. Stopniowo dodawać cukier puder; ubijać z małą prędkością aż do wymieszania.
Na talerzu ułożyć warstwę ciasta; wierzch i boki rozprowadzić mieszanką z serem śmietankowym.
Wierzch posypać orzechami pekan. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.