Ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym

Ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym
Ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym wymaga z grubsza 46 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 279 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz sody oczyszczonej, marchew, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Z Lukrem Twarogowym, Ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym, oraz Ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Spód 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia z natryskiem do gotowania; dno linii papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
3
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
4
Mąkę połączyć z 4 składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Połącz ananasa i następne 6 składników w dużej misce. Beat mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać mieszaninę mąki; ubić tylko do wymieszania. Wymieszać z marchewką i rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
MarchewMarchew
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Usuń papier woskowy. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
10
Ubić ser śmietankowy mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładki. Stopniowo dodawać cukier puder; ubijać z małą prędkością aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Na talerzu ułożyć warstwę ciasta; wierzch i boki rozprowadzić mieszanką z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
12
Wierzch posypać orzechami pekan. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W46 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn